SAAB-skruvande…

I veckan har det skruvats i garaget varje kväll som vanligt,  i kväll torsdag är det mesta fixat och det som återstår imorrn är tvättning av bil, buss & släp plus lastning inför avresan mot Skellefteå på lördag.
Bilen är i nyskick och chaufförn har bestämt sig för att köra fort på söndag! Förhoppningsvis berodde ”avsaknaden av speed” i Piteå enbart på muppen som sitter mellan ratten & ryggstödet på bilen, det är förmodligen det billigaste felet att fixa men kanske också det svåraste…?
Skellefteå-banan passar iaf klart bättre både för bil och chaffis så vi ändrar inte allt för mycket på bilen inför helgen.

Fredag-Lördag ska vi tillbringa på Kalix Motorstadion för att hjälpa klubbkompisen(& sponsorn) Kenneth Andersson att skruva och hålla ordning på den SAAB 9-3 Turbo 4×4 Div1 han ska köra på Kalix Extreme-tävling. Bilen ägs av Per Eklund och det är den bil som Ola Stenvall körde säsongen 2006. Per och hans team har haft några tuffa dygn på sig att fixa bilen efter hemkomsten från EM-tävlingen i Österrike men tydligen var herr Eklund själv ute & testade bilen på ett industriområde i Arvika ”klockan tidigt” i morse så allt verkar vara i ordning inför helgen. Saaben är på väg på släp till Piteå nu för att få lite Kenneth-dekaler på sig och en snabbjustering av stolen innan det bär av till Kalix, det finns ingen tid för några seriösa tester men Kenneth är en rutinerad kille så det blir nog inga som helst problem för honom att köra till sig en A-finalplats på lördag…:)

//Jonas
     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s