Ovädret över & strömmen är tillbaka….

Nu precis då man ska gå och lägga sig för kvällen 23.30, så får vi tillbaka strömmen här hemma.
Det har varit ett ordentligt oväder här, med en tromb som har gått genom byn. Den har fällt en massa träd och det är omfattande skadegörelse runt om i byn med träd över både hus och garage och vägar.
Vi fick här hemma på gården en stor tall som välte ungefär en meter från vår friggeboda. Så man får vara tacksam att den inte tog friggan och att ingen kom till skada.

Men det blev ju tyvärr ingen uppdatering under tävlingen, som utlovat. Eftersom vi inte har haft (och inte har än)vanlig telefon och att mobilen bara fungerat ibland, så har jag inte kunnat prata med grababarna så mycket. Det jag vet är att bilen strulade som sagt en del både under tidskörning och under något av heaten. Det blev bara att köra 2 heat eftersom att arrangörerna fick lov att stryka sista eftersom de låg efter i tidsplanen. Jonas tog sig till A-final. Jag vet att han körde upp sig till en 2:a plats.

Så vi får gratulera till en 2:a plats i A-finalen
Jonas får skiva en uppdatering då han kommer hem.

Kan bara säga att på grund att vi var strömlösa under kvällen så körde vi ända till Lillpite för att se sändningen på TV4sport klockan 21.00-22.30. Kanske man skulle få se en skymt av karln sin ratta en Opel Corsa. Men icke. Inte ens en kommentar om Supportracet. Dåligt. Men flera långa reklamer kunde man sätta in istället. Trist!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s