Kalix nästa…

Helgen som var kördes RM-finalen i Haninge, vi var inte på plats utan tillbringade lördagkvällen på ett trevligt bröllop. När vi beslutade att åka till Strängnäs på Extremetävlingen tog vi också beslutet att hoppa över Haningeracet. Eftersom vi missade Fjäråstävlingen i våras pga Div1A-strulet hade vi inget med slutställningen i RM:et att göra så därför satsades pengarna på Strängnästävlingen istället. Rätt eller fel kan man alltid diskutera så här efteråt…
Tävlingen vanns av Patrik Ydrefalk medan RM:et vanns av Per Engstrand, vi gratulerar båda herrarna till sina framgångar!

Det har varit relativt lungt i garaget efter Strängnästävlingen.
Alla kontakter till tändspolar och tändmoduler har lödats om med nya stift och dom har även flyttats där man inte kommer åt prylarna ofrivilligt när det skruvas växellåda. (Det händer tyvärr ibland)
Lådan ligger på bänken för undersökning och kopplingen renoveras, den hugger nämligen som s_tan vilket gör bilen ännu svårare att starta med. Nytt svänghjul måste fixas för att det ska bli riktigt bra men det får nog bli efter säsongen. Det är bara lite småfix kvar innan allt kan skruvas ihop igen och bilen ska lastas för avfärd mot Kalix på fredag.

Förhoppningsvis går det lite bättre på Kalixbanan än sist vi körde på ”Eldstensdäcken” på hemmaplan i Piteå, där slirade jag slut på två nya framdäck och samtidigt gick det för långsamt. I Kalix finns det i alla fall en gruskurva som kan ställa till det lite efter starten och sen kan allt hända…

/Jonas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s