Släpet lackat…

Det gick undan i garaget i slutet på veckan, alla prylar levererades och Målar-Micke var mer än vanligt på hugget så det bestämdes att lackering skulle ske fredag/lördag.
Efter tolv timmars monteringstid på hörnprofilerna torsdag till fredag och en hel del maskering både in och utvändigt sprutades släpet invändigt på fredag kväll. Det blev skitbra (som vanligt) särskilt med tanke på att dimman låg JÄTTETÄT i släpet och belysningen var värdelös!

Lördag = lackering utsidan, lite bättre sikt nu men långtifrån bra. Micke blåste på flera varv på raken och tjockt med färg, resultatet blev SUPERNAJS!
Mycket imponerande att stå & se på när ett proffs mer eller mindre bara kör på känsla (pga dåligt ljus) och ändå blir det inga rullgardiner och inga torrsprut. Det kallas feeling!!

dsc00027111
Före

dsc00046
Efter

dsc00044
Hyffsat…

Släpet är hemma igen och nu ska bakluckan göras klar och monteras, det ska dras en jäkla massa kablar igen, monteras armaturer, lampor, backkamera, kodlås, hyllor, däckställningar mm innan det börjar vara klart för besiktning…
För säkerhets skull har vi idag kastat oss över Corsan igen, mycket kvar på den också… :(

STORT TACK till Lars Grönlund som ordnat fram uppgifter, bockat profiler, fixat diverse alu-prylar mm och ställt upp med tips & råd i släpbranchen!

STORT TACK (igen) till Micke på Piteå Sprutmåleri som offrat flera kvällar och helgen på släpet, snacka om ödmjuk och proffsig kille!!

//JÖ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s