Nöjd & glad…

Resan upp genom Sverige gick hyffsat, orkade köra till 03-blecket torsdag morgon. Kapade sen en motorvärmarkabel på ett Motell i skogen mellan Örebro och Gävle och vilade några timmar. Det tog sen hela torsdan att ta sig hem, skitdåligt väder och snorhalt gjorde att Spykern gick med hjulspinn hela vägen hem. (Vanligt förekommande med dessa bilar…)

Det har varit en intressant tripp, man har fått lära sig en hel del om Motec:s alla inställningsmöjligheter mm. Även en hel del om kamaxlar och allt annat som har med racermotorer att göra. Det var också intressant att se ett riktigt proffs köra bilen på rullen och mappa. Att man måste vara noga och seriös visste man ju och det kan man verkligen påstå att Highspeed-Björn var, ingenting lämnades orört eller ojusterat.
När man trodde det började närma sig slutet var det dags för några timmars ”finmappande” för att få till allt perfekt.
Imponerande!

Grenröret ändades lite för att effekten skulle hänga med hela vägen på toppen och med V-Power i tanken blev det riktigt bra tillslut.
Nu är det en helt annan sång i maskinen, låter riktigt trevligt…

Nu jäklar får kollegorna i klassen rengöra backspeglarna ordentligt om dom ska hinna se corsan i backspegeln innan vi passerar :))

Har lite redigering kvar innan ett filmklipp och lite bilder kommer… 

Tack till Kenneth Andersson på Piteå Bilriktning för lånet av släpet, utan det hade vi fått skotta lös bilen från släpet!

//JÖ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s