Racerapport SM-Strängnäs…

Lätt försenad rapport…..!!

Chaufförn har nämligen stått i skamvrån, suttit utvisad, haft kvarsittning mm efter alternativmissen i lördags!!!!!!!!!!!!

TRÄNING Fredag
Körde på släta fjolårsdäck, kändes hyffsat trots att det gick lite brett. Egen tidtagning visade på dåliga varvtider.
TIDSKVAL Fredag
Nya däck, klart bättre grepp och lite bättre flyt i körningen. Bilen kändes stark och nya bakvagnen funkade bra. Det blev en 4:e tid trots för många misstag.
HEAT 1
Bra start, i luckan på baksladdargänget in i första böj. Tog alternativet direkt och hann ikapp fältet direkt. Försökte komma förbi men fastnade framför bakhjulet på en S40 och klättrade över detta hjul och small i backen. Pang sa det och det gick av div uniballs och krökte styrstag mm. Färdigkört och bärgningsbil till depån…
HEAT 2
Kniven på strupen. Bra start igen men kunde inte ta alternativet direkt. Gasade på för att hålla ett högt tempo och det kändes bättre & bättre bakom ratten. Kändes så pass bra att jag trodde att det var ett varv kvar när målflaggen visades, tyvärr var det inget varv kvar och därmed hade ÄRTHJÄRNAN missat alernativet för första gången…….IDIOT!!
HEAT 3
Ingenting kvar att köra för, bara åka ut och ta heatet som en träning.
Bra start igen, från spår 6 denna gång och då blev det trångt i första böj. Hamnde ett tag utanför banan och tappade farten. Jagade sen efter täten och kom i mål som tvåa i heatet. Ingen aning om tid eller placering i omgången…
SUMMERING
Bilen kändes riktigt bra, det känns en klar skillnad på motorn mot tidigare säsonger. Det ökade vridet märks överallt men särskilt i starten.
Nya bakvagnen kändes också bra, trots att den verkar lite vek och ändrade camber under helgen. Här krävs en EVO3-uppdatering…
Chaffisens insats är det stora problemet, bättring utlovas!!
Helgens raket Johan Dahl vann tävling komfortabelt i sin nya BMW, vi gratulerar!!

Strängnäs AMS gjorde att kanonjobb som fick in alla deltagare i depån och sen också körde igenom tävlingen utan några som helst trubbel. Tävlingen var tom färdig före utsatt tid, imponerande!

Nu ska här mattetränas, har en personlig (sträng) fröken på nio bast som drillar mig på 1+1+1 = 3!!
Det går väl sådär…  

//JÖ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s