Händer mycket nu…

Det händer mycket saker så här några veckor före premiären. Det ramlar in beställda saker från höger & vänster och div nytillverkade prylar blir klara och levereras. Alla stackars medhjälpare/kontakter man har plågas med diverse suspekta uppdrag och precis som vanligt ställer alla upp och trollar med knäna, trots kort varsel och obefintlig leveranstid.
-Imponerande som vanligt!

I veckan har bla Folke Boström meckat med svarv och fräs igen, denna gång med nya framvagnsdelar i maskinerna, man kan bara buga och tacka för hjälpen!
Magnus Jonsson Bergteamet Motorsport har renoverat fjäderbenen, det var klart nödvändigt eftersom dom misshandlades svårt ifjol, vi tackar för ett väl utfört jobb och för fina tips!
Piteå Kök & Sprutmåleri har levererat ett nylackat plastkit, som vanligt blev det toppklass, man bugar och tackar för hjälpen!
Leif Burman har i veckan upplåtit sin sprutbox till diverse lackuppdrag, vi tackar för lånet!
Urban Berglund har svetsat div alu och cromemoly-prylar till bilen, som vanligt blev det toppklass, vi tackar för hjälpen!

Det har jobbats hårt i garaget hela veckan/helgen. Bilen är nu påklädd igen och snart redo för att ställas på hjul för en testkörning, om det dyker upp några renoverade växellådsdelar vill säga…??
För den nya drevsatsen dyker inte upp än på ett tag!!

//JÖ

Lite bilder från helgen…


Plast på plats!


Ny design på fronten


Ny spolarburk


Lackering förbereds 


Handtag monteras


Max hjälper till


Skärmmont.


Farsan bygger, tack!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s